Tuinkamer met puntdak en berging

Projectcode
V88

Tuinkamer met puntdak

In Twello hebben we met succes een prachtig project afgerond; een tuinkamer met een karakteristiek puntdak, met de vorm van een kapschuur. Dit bijzondere ontwerp wordt gekenmerkt door zijn unieke uitstraling en functionaliteit. En voegt een stijlvolle dimensie toe aan de buitenruimte. De tuinkamer is opgebouwd met behulp van Douglas palen van 19x19cm, die niet alleen stevigheid bieden maar ook een rustieke uitstraling toevoegen aan het geheel. Deze palen worden ondersteund door schuine schoren, die het puntdak op elegante wijze ondersteunen en bijdragen aan de landelijke uitstraling van de tuinkamer.

Als duurzame toevoeging zijn er zes zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor de tuinkamer zelfvoorzienend is wat betreft energievoorziening. Dit draagt niet alleen bij aan de milieuvriendelijkheid van het project, maar verlaagt ook de energiekosten op lange termijn.

Het geheel zorgt voor een gezellige zithoek, waar bewoners en gasten kunnen genieten van het buitenleven in alle comfort. Deze ruimte nodigt uit tot ontspanning en biedt een idyllische plek om te genieten van de omringende natuur en het gezelschap van vrienden en familie.