Sfeervolle veranda

Projectcode
V96

Sfeervolle veranda

Deze veranda vormt de ideale plek om thuis tot rust te komen. Met een sfeervolle inrichting die zorgt voor een prettige ambiance, biedt het een oase van comfort. Wesselshoek heeft niet alleen gezorgd voor de levering van deze veranda, maar heeft tevens het elektrawerk en een deel van de tuinaanleg verzorgd. Dankzij nauwe samenwerking met uitstekende partners is dit juweeltje tot stand gekomen. Het voordeel voor de eindgebruikers is dat er één vast contactpersoon is die alle facetten kan aansturen.

Daarnaast dient deze veranda voor de eindgebruikers als tuinkantoor waar in alle rust gewerkt kan worden. Daardoor zorgt het voor een multifunctionele uitvalsbasis in de eigen tuin.

De buitenkant wordt gekenmerkt door zwarte Douglas planken en elke paal staat stevig op een betonpoer, wat het geheel een robuuste uitstraling geeft. Het compacte keukenblok is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch in gebruik. Bovendien is er gekozen voor een glazen schuifwand, waardoor deze veranda in Zeist gedurende alle seizoenen optimaal benut kan worden.