Woningen

Voor houten schuurwoning, mantelzorgwoning of reguliere woning op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van houten schuurwoningen, gastenverblijven of mantelzorgwoningen.

De houten woningen die wij realiseren zijn niet alleen duurzaam en comfortabel, maar ook volledig op maat gemaakt om aan uw unieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om een schuurwoning met een landelijke uitstraling, een mantelzorgwoning die nabijheid en privacy biedt, of een sfeervolle B&B of gastenverblijf, wij zorgen voor een thuis dat past bij uw wensen en levensstijl.

Onze schuurwoningen combineren de charme van traditionele architectuur met moderne voorzieningen, perfect voor wie landelijk wil wonen met hedendaags comfort. Mantelzorgwoningen worden ontworpen om zorg en onafhankelijkheid te optimaliseren, terwijl onze B&B's en gastenverblijven gastvrijheid en warmte uitstralen, ideaal voor het ontvangen van gasten.

Bij Wesselshoek nemen we u mee in het hele proces, van het aanvragen van de benodigde vergunningen tot aan de uiteindelijke oplevering. Elk project is een weerspiegeling van ons vakmanschap en uw persoonlijke stijl. Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een houten woning? Vraag dan ons magazine aan voor meer informatie en inspiratie, of neem contact op voor een op maat gemaakte oplossing die geheel aan uw behoeften voldoet.

Offerte aanvragen


Opties
Dakbedekking-woning
Wandbekleding

Voor inspiratie download ons inspiratiemagazine