Tuinkamers

Met een tuinkamer haalt u buiten letterlijk naar binnen!

Bij Wesselshoek ontwerpen we tuinkamers die meer zijn dan alleen een toevoeging aan uw tuin; ze zijn een verlengstuk van uw levensstijl.

Of u nu droomt van een chique poolhouse, een stoere mancave, of een serene wellnessruimte, wij creëren in uw tuin een tuinkamer waar u het hele jaar door kunt genieten van comfort en stijl.

Onze poolhouses zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe, ideaal voor die zomerse dagen bij het zwembad. Een mancave ontworpen door Wesselshoek biedt een persoonlijke toevluchtsoord waar ontspanning en hobby's centraal staan. Voor degenen die een wellnessruimte wensen, realiseren we een harmonieuze omgeving die rust en revitalisering bevordert.

Elk project begint met uw visie. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak in onze showroom, waar u persoonlijk kunt ervaren hoe wij kwaliteit en comfort combineren in onze tuinkamers. Bent u benieuwd naar meer voorbeelden en inspiratie? Vraag dan ons magazine aan, vol met ideeën en informatie over onze projecten.

Voor inspiratie download ons inspiratiemagazine

Tuinkamers
Poolhouse
Tuinkamers
Wellnessruimte
Tuinkamers
Mancave
Tuinkamers
Tuinkantoor

Offerte aanvragen


Opties
Wandbekleding