Tuinkamer met welness en sauna

Tuinkamer met welness en spa

Bij dit project in Beek (Limburg) hebben we een uniek project gerealiseerd dat extravagantie en functionaliteit combineert in een luxueuze tuinkamer. Op maat gemaakt om aan de wensen van de klant te voldoen, straalt de buitenkant luxe uit met zijn strakke, zwarte afwerking. Binnenin biedt de tuinkamer een oase van ontspanning en verwennerij, met een welnessruimte en leefruimte. De Bankirai vlonder voegt een vleugje elegantie toe aan deze ontspanningsruimte, terwijl de Benacci wandbekleding zorgt voor een rustgevende en stijlvolle ambiance.

De klant had de wens voor een exclusieve ruimte waar ze konden ontspannen en genieten van luxe voorzieningen. Wesselshoek heeft deze visie tot leven gebracht met unieke kenmerken, zoals eiken wandbekleding en liggers voor een warme uitstraling, een gestucte doorkijkhaard als middelpunt van gezelligheid, en een lamellenpaneel voor het raam voor gemakkelijk onderhoud en helder zicht op de tuin.

De meerwaarde van Wesselshoek ligt in het vermogen om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen en om unieke, op maat gemaakte ontwerpen te realiseren. Met vakmanschap en aandacht voor detail heeft Wesselshoek een luxueuze en functionele ruimte gecreëerd die perfect aansluit bij de levensstijl van de klant.