Tuinkamer met puntdak

Projectcode
V97

Tuinkamer met puntdak

In Ens (Flevoland) hebben we met trots een prachtig project gerealiseerd dat luxe en functionaliteit combineert in een schitterende tuinkamer naast een jacuzzi. Dit project wordt gekenmerkt door zijn unieke puntdak, dat de vorm heeft van een kapschuur en een prominente rol speelt in het ontwerp.

De tuinkamer is voorzien van vouwdeuren die naar buiten open gaan, waardoor er een naadloze verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. Het dak is bedekt met hoogwaardige keramische dakpannen, die een klassieke uitstraling geven aan het geheel. De zinken hemelwaterafvoer zorgt voor efficiënte afvoer van regenwater, terwijl de zwarte potdekselplanken aan de buitenzijde een eigentijdse en stijlvolle uitstraling creëren.

Dit project is een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Met oog voor detail en vakmanschap hebben we een tuinkamer gerealiseerd die niet alleen een luxe toevoeging is aan de buitenruimte, maar ook een plek van ontspanning en comfort biedt.