Ruime tuinkamer met berging

Projectcode
V83

Ruime tuinkamer met berging

In Valkenburg hebben wij een stijlvolle eiken tuinkamer gerealiseerd, ontworpen om de woning van de klant te verrijken en te verfraaien. De tuinkamer is voorzien van massieve latten als lamellen, die een verfijnde lichtinval en een eigentijdse uitstraling creëren. De strakke en tijdloze afwerking past perfect bij moderne architectuur en zorgt voor een naadloze integratie met de omgeving.

De constructie maakt gebruik van Douglas palen, afgewerkt met houtloog, om de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van het hout te benadrukken. Zinken hemelwaterafvoeren zorgen voor een duurzame en stijlvolle afvoer van regenwater.

Een bijzonder kenmerk van deze tuinkamer is de gemetselde openhaard, die is gestuukt voor een strakke en moderne uitstraling. Deze openhaard fungeert als centraal punt en biedt zowel warmte als een esthetisch statement.

Deze design tuinkamer in Valkenburg is een perfect voorbeeld van hoe Wesselshoek de wensen van de klant weet te vervullen door een buitenkamer te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een aanzienlijke meerwaarde biedt voor de woning.