Berging en carport

Projectcode
S39

Berging en carport

In het bosachtige Ede hebben we een prachtig project gerealiseerd voor een berging en carport, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door stalen kolommen van 150x150, die niet alleen stabiliteit bieden, maar ook een moderne uitstraling toevoegen aan de structuur.

Een opvallend kenmerk van het ontwerp zijn de horizontale Redceder latten, die de berging en carport een eigentijdse en warme uitstraling geven. Deze latten vormen niet alleen een visueel aantrekkelijk element maar zijn ook functioneel voor het onderkomen van de auto.

Het gebruik van dimbare ledspots zorgt voor een sfeervolle verlichting, waardoor de berging en carport ook 's avonds een uitnodigende ambiance hebben. Dit draagt bij aan de functionaliteit en veiligheid van de ruimte, terwijl het ook een esthetische meerwaarde biedt.

Klanten kiezen voor Wesselshoek vanwege de compleetheid van het aanleveren. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid zorgen wij ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd. Van ontwerp tot montage, wij bieden een totaaloplossing die voldoet aan de wensen en verwachtingen van onze klanten.