Waar wij voor staan

Wesselshoek Exclusieve Houtbouw is gevestigd in het landelijk gelegen Kootwijkerbroek (nabij Barneveld in Gelderland). Hier vanuit realiseren wij gebouwen van hout voor opdrachtgevers uit geheel Nederland. Wat onze opdrachtgevers gemeen hebben? Ze willen iets bijzonders, iets unieks. Daarnaast wil men er lang van kunnen genieten. Een duurzaam eindresultaat noemen we dat.

Uniek ontwerp

Op basis van uw wensen, aangevuld door onze ideeën, maken we voor iedere klant een uniek ontwerp. Doorgaans werken wij ieder project volledig uit in 3D. Op die manier kunt u uw nieuwe veranda, buitenkamer, berging of schuur vooraf in concept al bekijken. De mogelijkheden zijn eindeloos. We inspireren u daarom graag met de door ons gerealiseerde projecten.

Duurzaam resultaat

Nadat we de opdracht hebben ontvangen werkt de werkvoorbereider het project uit tot in detail. Vervolgens worden alle onderdelen van het gebouw op maat gezaagd en in elkaar gezet. Klaar voor de montage bij u op locatie. Afhankelijk van de omvang van het project monteren we het object binnen enkele dagen. Het resultaat? Een duurzaam bouwwerk dat de jaren kan verduren. 

Kunnen wij u helpen?

Gratis inspiratieboek

Vraag ‘m hier aan
Wesselshoek Exclusieve houtbouw
Puurveenseweg 1a
3774 PH Kootwijkerbroek (Gelderland)

Telefoon: 0342 44 1729

E-mail:

Openingstijden

Ma.-vr.09.00 - 12.00 en 13.00-17.00 uur

Za.09.00 - 15.00 uur

Buiten de openingstijden op afspraak